Om os

Herunder kan du se vores fantastiske team der er her for at hjælpe dig og dit kæledyr.

Anja Andsager

Jeg kom ud fra Landbohøjskolen i 2003. Den første tid var jeg ved Dyrehospitalet Rise Hjarup. Her beskæftigede jeg mig med familiedyr, heste og lidt kvæg. Fra 2005 har jeg arbejdet ved Tinglev Dyrehospital og fra 2012 også i Rødekro Dyreklinik. I 2017 indgik jeg kompagniskab med Nina Jansen, og sammen ejer vi Tinglev Familiedyr I/S.

Jeg har min store interesse i medicinske patienter og især hudpatienter. Jeg bestræber mig på at yde den bedste service til både ejere og patienter i enhver situation. Jeg tror, at serviceniveauet er en del af vores succes med at øge patientantallet år for år i Rødekro Dyreklinik.

Privat rider jeg en del med mine to døtre.

Nina Jansen

Jeg blev færdig som dyrlæge i 1992. Jeg trådte min dyrlægebarnesko på Hammerum Dyrehospital ved Herning. Her arbejdede jeg i en blandet praksis med kvæg, heste og familiedyr. Efter 3 år trængte jeg til noget nyt og rejste til Grønland. Her lavede jeg alt hvad man kan som dyrlæge: Skrev lovgivning, lavede levnedsmiddelkontrol. Kødkontrol på rener og tilså slædehunde med haltheder og syede dem sammen efter slåskampe. I 2003 blev jeg ansat på Tinglev Hospital. Da jeg startede var hovedvægten på kvæg, men efterhånden fik jeg i samarbejde med de øvrige dyrlæger, især Anja opbygget en god kæledyrspraksis, så vi nu er 3 næsten fuldtids smådyrsdyrlæger.

Marie Iseling Hansen

Færdiguddannet veterinærsygeplejerske år 2000 ved Biersted Dyrehospital, ansat en årrække ved Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg og siden 2008 ved Tinglev/Rødekro. Jeg har ingen specifikke interesseområder i faget, men med mine mange års erfaring i praksis, ved jeg en lille smule om rigtig mange ting og det bruger jeg til at hjælpe og vejlede med både i klinikken og over telefonen.

Privat er jeg gift med min landmand Morten, vi har to børn og bor på en gård med køer, heste og katte. Jeg har også to labrador retrievere som jeg i fritiden træner lidt med, går på udstilling og i ny og næ hygger vi os med et kuld hvalpe.

Winnie Juel Søndergaard

Jeg blev færdiguddannet i 2003. I perioden 2003 til 2014 var jeg ved Dyrlægecentralen Sydvest A/S. Her arbejdede jeg med både kvæg og familiedyr.

Fra sommeren 2018 har jeg arbejdet ved Tinglev Dyrehospital Familiedyr I/S. Her laver jeg fortrinsvis tandbehandlinger.  Det har min store interesse. Det er en kilde til stor glæde, hver gang en ejer fortæller at ”hunden er blevet som en hvalp igen” fordi den er sluppet for smerter i tænderne.
Jeg er desuden rigtig glad for almindelig kirurgi.

Privat har jeg en flatcoated retriever Gin, Sif en Ragdoll kat og 3 katte udenfor Tiger, Black Pearl og Toulouse. 

Sina Jensen-Brommann

Efter jeg blev færdig uddannet veterinærsygeplejerske i år 2010 i Harrislee, Tyskland, har jeg været ansat en årrække ved en dyrlæge i Handewitt, Tyskland, hvorefter jeg i juli 2019 startede i Tinglev.

Mine interesse områder er tandoperationer/generelt opertioner, scanning og røntgen.

Privat er jeg gift og har to børn. Vi har 3 katte og diverse indiske løbeænder vi hygger os meget med. 

lone

Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske i 1999 og bor på en landejendom med et par heste, 2 katte, høns og 1 lille hund.

Min mand og jeg nyder livet på gården og elsker besøg af familie, børnebørn og venner.