Om os

Herunder kan du se vores fantastiske team der er her for at hjælpe dig og dit kæledyr.

Anja Andsager

Jeg kom ud fra Landbohøjskolen i 2003. Den første tid var jeg ved Dyrehospitalet Rise Hjarup. Her beskæftigede jeg mig med familiedyr, heste og lidt kvæg. Fra 2005 har jeg arbejdet ved Tinglev Dyrehospital og fra 2012 også i Rødekro Dyreklinik. I 2017 indgik jeg kompagniskab med Nina Jansen, og sammen ejer vi Tinglev Familiedyr I/S.

Jeg har min store interesse i medicinske patienter og især hudpatienter. Jeg bestræber mig på at yde den bedste service til både ejere og patienter i enhver situation. Jeg tror, at serviceniveauet er en del af vores succes med at øge patientantallet år for år i Rødekro Dyreklinik.

Privat rider jeg en del med mine to døtre.

Nina Jansen

Jeg blev færdig som dyrlæge i 1992. Jeg trådte min dyrlægebarnesko på Hammerum Dyrehospital ved Herning. Her arbejdede jeg i en blandet praksis med kvæg, heste og familiedyr. Efter 3 år trængte jeg til noget nyt og rejste til Grønland. Her lavede jeg alt hvad man kan som dyrlæge: Skrev lovgivning, lavede levnedsmiddelkontrol. Kødkontrol på rener og tilså slædehunde med haltheder og syede dem sammen efter slåskampe. I 2003 blev jeg ansat på Tinglev Hospital. Da jeg startede var hovedvægten på kvæg, men efterhånden fik jeg i samarbejde med de øvrige dyrlæger, især Anja opbygget en god kæledyrspraksis, så vi nu er 3 næsten fuldtids smådyrsdyrlæger.

Marie Iseling Hansen

Færdiguddannet veterinærsygeplejerske år 2000 ved Biersted Dyrehospital, ansat en årrække ved Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg og siden 2008 ved Tinglev/Rødekro. Jeg har ingen specifikke interesseområder i faget, men med mine mange års erfaring i praksis, ved jeg en lille smule om rigtig mange ting og det bruger jeg til at hjælpe og vejlede med både i klinikken og over telefonen.

Jeg har to børn og en labrador retriever, som jeg i fritiden træner lidt med, går på udstilling og i ny og næ hygger vi os med et kuld hvalpe.

Sina Jensen-Brommann

Efter jeg blev færdig uddannet veterinærsygeplejerske i år 2010 i Harrislee, Tyskland, har jeg været ansat en årrække ved en dyrlæge i Handewitt, Tyskland, hvorefter jeg i juli 2019 startede i Tinglev.

Mine interesse områder er tandoperationer/generelt opertioner, scanning og røntgen.

Privat er jeg gift og har to børn. Vi har 3 katte og diverse indiske løbeænder vi hygger os meget med. 

yola

Yola Ketelaars

Jeg hedder Yola. Jeg er fra Holland og blev færdig som dyrlæge i 2018 fra Ghent University i Belgien. De første fire år arbejdede jeg i Belgien. Min kæreste blev også færdiguddannet som dyrlæge i september 2022, hvorefter vi besluttede os for at tage på en verdensrejse, og derefter at slå os ned i Danmark. Nu arbejder vi begge ved Tinglev Dyrehospital.

Tinglevdyrehospital og Rødekro Dyreklinik

Gunvor Vibe 

Dyrlæge

Tinglevdyrehospital og Rødekro Dyreklinik

Navn

Tekst er på vej

Tinglevdyrehospital og Rødekro Dyreklinik

Navn

Tekst på vej

 

Tinglevdyrehospital og Rødekro Dyreklinik

Navn

Tekst på vej