Tinglev og Rødekro

Begge klinikker har konsultationsrum som anvendes i forbindelse med de almindelige dyrlægebesøg – f.eks. vaccination og sundhedstjek.

Begge steder har vi også operationsrum. I Tinglev har vi desuden røntgen. Større operationer og tandbehandlinger foretages altid i Tinglev.

Tinglevdyrehospital og Rødekro Dyreklinik

Tinglev Dyrehospital

Bygningen i Tinglev er vores base. Her kan vi foretage større operationer der kræver overvågning og bedre anæstesi, tage røntgenbilleder og have patienter indlagt. 

En stor del af operationerne i Tinglev er tandbehandlinger. De ældre hunde har ofte problemer med deres tænder. Som ejer bemærker man det oftest ved at hunden lugter ud af munden.

Ved regelmæssige tandrensninger og tandbehandlinger, holder man udgifterne nede og generne i form af tandpine hos hunden undgås.

På Tinglev Dyrehospital vil du møde Winnie, Sina, Nina og Anja.

 

Rødekro Dyreklinik

Klinikken i Rødekro ligger meget centralt i byen. Der er derfor ofte meget travlt, men kunderne er heldigvis tålmodige.

I klinikken i Rødekro vil du møde Marie, Nina og Anja.

Klinikken i Rødekro kan ikke lave store operationer, tandrensninger m.m.
Der henviser vi til Tinglev

Kan du ikke få tid i Rødekro, har vi temmelig sikkert tid i Tinglev.

Laboratorium

På laboratoriet undersøger vi, hvilken slags behandling dit dyr har brug for i forbindelse med for eksempel øregangsbetændelse. På vores laboratorium kan vi også tjekke for urinvejslidelser og parasitter. Vi kan også ved en blodprøve afgøre det optimale tidspunkt
for parring af din tæve. Mere omfattende analyser, for eksempel blodprøver, sender vi ud af huset. Der går som regel en dag før vi har svar, men afhængig af prøvens art, blodprøve, vævsprøve osv., kan der gå op til ti dage.

Vi undersøger også gødningsprøver fra heste forud for ormebehandling. Antallet af ormeæg afgør om hesten skal behandles. 

Vores veterinærsygeplejersker er uddannet i at lave avancerede laboratorieprøver, så kvaliteten er i top.